1994.

Pronađen posao

          Zahvaljujemo Petru Barbariću za pronađen posao i što su nam naši najbliži preživjeli rat i ostali živi i zdravi. Od svega srca želimo i molimo se da Petar Barbarić bude proglašen blaženim.

          Osijek, 21. veljače 1994.                                                                                 Ljubica i Dubravka

 

Pomoć djetetu u šećernoj bolesti

          Moje dijete boluje od dijabetesa već pet godina. Sada ima osam. U posljednje joj se vrijeme šećer bio dosta povisio pa sam kroz cijelo Došašće postila i molila Petra Barbarića da joj snizi šećer, odnosno regulira. Po Petrovu zagovoru djetetu se šećer regulirao. I dalje mu se preporučujem skupa sa svoje dvoje djece. Vidim da ima rezultata.

          Zagreb, 14. ožujka 1994.                                                                                                    I. K.

 

Sin se vratio na pravi put - majčina zahvala iz Australije

(Objavljeno u: MI – list mladih,  svibanj 1994.)

          I ja se želim priključiti širiteljima štovanja sluge Božjega Petra Barbarića, omiljenog sluge Božjega, jer mi se čini da to Bog želi. Imam sina kojega toliko volim kao i sve majke svoju djecu. Bio je pošao jako lošim putem, na kojem bi život sigurno završio prije nego bi trebalo, da mu blaženi Petar nije od Boga isprosio milost povratka na pravi put. Ja sam mu je izmolila preko blaženoga Petra. Bog je moju molitvu uslišao i ja sam sada sretna majka.          Svima majkama poručujem da se mole Petru za sve svoje potrebe.

          Canberra, 13. svibnja 1994.                                                                                         Luca Tadić

 

Petar pomaže izbjeglici

(Objavljeno u: MI – list mladih,  srpanj-kolovoz 1994.)

          Mojemu sinu Jozi kao dječaku ozbiljno je zaprijetila opasnost da propadne iz vjeronauka na kraju školske godine i da ne ode na Prvu pričest. U toj sam se nevolji obratila za pomoć sluzi Božjemu Petru Barbariću. Sin je prošao i primio Prvu pričest. I inače mu se utječem u potrebama i bivam uslišana.

          Slavonski Bord, 12. lipnja 1994.                                       Mara Aračić, Izbjeglica iz Dervente

 

Izgubljeno – nađeno

(Objavljeno u: MI – list mladih  studeni 1995.)

                Na zagovor Sluge Božjega Petra Barbarića i po molitvi njemu pronašli smo izgubljene stvari. Zahvaljujemo mu se.

Sličice (k/N. Gradiške), 11. 7. 1994.                                                  Marija Ruškan

 

Petar pomogao obitelji u financijskoj krizi

(Objavljeno u: MI – list mladih,  listopad 1994.)

          Molila sam devetnice sluzi Božjem Petru Barbariću da se izvučem iz teške financijske situacije. I on mi je pomogao: ima više od godinu dana, otkako sam u boljoj situaciji. Koliko god novaca treba, uvijek od nekud stigne – onako za skroman život. Hvala Bogu i Petru Barbariću.

          Zagreb, 11. kolovoza 1994.                                                                                    Vera Božičević

 

Ozdravila od kroničnog kašlja

(Objavljeno u: MI – list mladih,  studeni 1994.)

          Imala sam ružnu bolest. Molila sam devetnicu Petru Barbariću. Hvala Bogu, bolesti je nestalo, a imala sam kronični kašalj.

          Metković, 16. rujna 1994.                                                                                                Mila Bebić 

 

Budućem župniku Petar spasio život

(Objavljeno u: MI – list mladih,  prosinac 1994.)

          Nakon rođenja 1939. u Doboju bio sam, kako mi rekoše, tako slabašan da mi je ozbiljno prijetila smrt. U toj nevolji moji su se roditelji Ferdo i Marija utekli zagovoru sluge Božjega Petra Barbarića. Nosili su me na njegov grob u Travnik. Poslije je sve krenulo na bolje i opasnosti je nestalo. Sada sam župnik u Babinoj Gredi.

          Babina Greda, 21. studenoga 1994.                                                              Vjenceslav Hošćek