2010.

Dijete ozdravilo, sestra uspješno završila školu, nepravda ispravljena, dobila spor na sudu itd.

Dok sam živjela u Bosni prije rata u Turbetu kraj Travnika išli smo uvijek na Petrovo na Bojnu i slavila se uvijek misa četvrtkom na Bojni. Mnogi su se utjecali Sluzi Božjem Petru Barbariću a osobito mladi srednjoškolci. Bilo mi je dijete bolesno, nisu lijekovi pomagali i ja sam otišla na Bojnu obišla groblje i grob Petra Barbarića i molila se kad sam došla kući. Moje dijete je ozdravilo i smije se. Poslije sam molila za moju sestru, slabo joj je išla Medicinska škola i zagovorom sl. B. Petra položila je s dobrim uspjehom. I puno sam imala problema i nepravdi i krivo optužena i sve se riješilo pravedno zagovorom sl. B. Petra i donesena je presuda u moju korist; i puno sam imala problema ali uvijek s pomoću Božjom sve se dobro završilo. I boljela me glava da više nisam znala što ću; i dok sam bila na Bojnoj i molila se osjetila sam da me je glava prošla dok sam bila i molila na groblju. I dalje ću se utjecati i moliti sl. Božjem Petru Barbariću. I svjedočim da se velike milosti mnogi doživjeli i čvrsto vjerujem u Petrov zagovor; veliki je on zagovornik u nebu.

Sesvetski Kraljevec, 23. 4. 2010.                                                                                     Marica L.

Ozdravljenje djeteta nakon rođenja

Obavještavam Vas o izlječenje pupčane kile kod mog sina Zvonimira, rođ. 20. 3. 2008. a po zagovoru sluge Božjega Petra Barbarića. 5. 5. 2008. pedijatrica je evidentirala pupčanu kilu, koja se potom povukla 28. 5. 2008. što je i potvrdila liječnica koja je o tome izdala potvrdu 20. 6. 2008.

Moja sestra Mara Žeravica počela je moliti devetnicu na čast sluge Božjega Petra Barbarića za njegovo zdravlje nakon što je 19. 5. 2008. Zvonimir zbog početne upale pluća hospitaliziran u KBC Split. 28. 5. 2008., na prvom jutarnjem presvlačenju djeteta uočila sam da se kila u potpunosti povukla. Kad sam nazvala svoju sestru Maru da joj javim svoju radost, tek tada mi je rekla o devetnici, molitvi i postu na čast sluge Božjega Petra, a za izlječenje Zvonimirovo. Tako sam potpuno sigurna da je ovo izlječenje došlo po Petrovu zagovoru. Petra držim za nebeskog zaštitnika svoga sina, te mu se zahvaljujem na milostima koje je svojim zagovorom izmolio kod Oca nebeskog, za mene i moje dijete. Svima s kojim kontaktiram ovo sam već pripovijedala i potičem ih na molitve Petru u raznim duhovnim i tjelesnim potrebama. Zahvalna sam Svevišnjim i slugi Božjem Petru.

Kaštel Lukšić, 30. 6. 2010.                                                                                             Jozefa O.