2008.

Uslišanje nakon mnogo godina

Rođena sam Travničanka i kao većina žitelja toga mjesta štujem Petra Barbarića. Godinama sam mu se obraćala i molila, ali prošle godine je njegovim zagovorom uslišana moja molitva. Ovime javno zahvaljujem sl. B. Petru Barbariću za primljenu milost.

Karlovac, 1. 4. 2008.                                                                                                               Nada L.

Vraćen očinji vid

Dugujem veliku zahvalnost sl. B. Petru Barbariću, pa to sada izražavam. Godinama sam se njemu preporučivala i uvijek bila uslišana. Preporučila sam i sina dr. Marija Tripala u njegovoj teškoj borbi s dijabetesom koji je imao od djetinjstva. Godine 2007. potpuno je izgubio vid; liječen je ovdje u Zagrebu ali više ništa nisu mogli učiniti. Tri mjeseca je bio potpuno slijep, više nije radio u svojoj ordinaciji. Tada sam se čvrsto opet molila Petru Barbariću i učinio je čudo. Moja sestra u Torontu je pronašla dr. David Wonga svjetskog stručnjaka koji je primio Maria, operirao ga i opet mu vratio vid. Mario je sada, dobro, vidi i opet radi u svojoj ordinaciji. Dr. Wong je uradio nešto što se u Hrvatskoj još ne radi. Zahvaljujem sl. B. Petru Barbariću na toj velikoj pomoći što je vraćen vid mome sinu.

Zagreb, 7. 7. 2008.                                                                                                           Josipa Tripalo