2007.

Kćerka i sin dobili zaposlenje

Zahvaljujem Petru Barbariću za milost da je moja kćer dobila posao, i to posao koji voli raditi a to joj je i struka; radi kao tajnica u jednoj velikoj firmi, a na to mjesto nije mogao doći netko tko nije imao veze. Svi je pitaju kako si uopće dospjela ovamo bez veze; ja njoj kažem ti njima reci da si ti imala vezu preko Petra Barbarića. Uz to i sin mi se zaposlio zahvaljujući molitvi devetnice u čast Petru. Svojim kolegicama s posla svakoj kažem da se mole našemu Petru.

Osijek, 10. 2. 2007.                                                                                                                          Klara V.

Uspješna pomoć u zdravstvenim tegobama – spašen od dijalize

Moram Vam javiti da je sl. B. Petar Barbarić jak na djelu i na čudesima. I hvala mu velika! Radi se o mom bratu, svećeniku Nikoli koji je teško obolio. Jedan bubreg se posve osušio i izvađen, na drugome tumor velik 10-tak cm. Nije bilo skoro nikakve šanse da išta od njega spase, a to je brata rastužilo: i moli i plakao i zavjetovao se Petru. Liječnik mu nije davao ni 1/% nade da će preživjeti bez dijalize. Nakon puno molitava i njegova zavjeta, slijedila je druga operacija, teška i neizvjesna. No ipak su spasili trećinu bubrega. Uz čudesni Božji zahvat i Petrov blagoslov bubreg je proradio i spasio ga od dijalize. Sada s tom trećinom bubrega živi i ne osjeća teškoća, sve funkcionira normalno. Onda je slijedila treća operacija pa je i ona dobro prošla. Brat je proveo 95 dana u bolnici i vratio se doma dobro zaliječen i prema mišljenju liječnika stanje mu je jako dobro. Sam mu je kirurg rekao da je on enciklopedijski primjer uspjeha i oporavka iz tako lošega stanja.

Sarajevo, 9. 10. 2007.                                                                                                        Dr. Pero Pranjić